Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelentherapieorakel Emotionele hooggevoeligheid

Emotionele hooggevoeligheid

Emotionele hooggevoeligheid
Eer en respecteer je hooggevoeligheid, want het is een geschenk voor ons allemaal!

Heb je jezelf wel eens ongemakkelijk of ziek gevoeld vanwege het feit da je zo enorm hooggevoelig bent? Als dat zo is, betekent deze kaart dat de engelen je verzekeren van de positieve eigenschappen van je hoogsensitieve gave. Je weet bijvoorbeeld heel precies of iemand die je pas hebt leren kennen betrouwbaar is of niet.

De engelen werken met je samen om nog veel vaker op dit gevoel te vertrouwen en jezelf geen fikse uitbrander te geven als je in het verleden van jezelf niet in contact met je intuÔtie mocht komen.

Je bent van jezelf heel vredelievend, dus je gaat op een natuurlijke manier conflicten en andere negatieve energieŽn uit de weg. Vraag de engelen om andere vredelievende mensen op je pad te sturen en alle anderen van je weg te houden. eer je eigen hooggevoeligheid door jezelf te omringen met zachtaardigheid binnen je relaties, op radio, televisie en in de krant, je huiselijk leven en je werksituatie.

Stappenplan:

Levende planten zijn een van de favoriete instrumenten van de engelen om lichamelijke en emotionele gifstoffen te verwijderen. Zet een plant in een potje naast je bed, zodat deze via zijn energie 's nachts alle energieŽn die jij hebt opgenomen kan schoonmaken en transformeren.

Net zoals de plant giftige koolstof transformeert in zuurstof om in te ademen, zal hij ook je angsten transformeren, zodat je vol vrede in slaap valt en weer verfrist wakker wordt. Zorg goed voor de plant! (Roep de elfen aan om je hiermee te helpen.)

De orakelkaarten van het Engelentherapieorakel kopen?

Het Engelentherapieorakel
Het Engelentherapieorakel

Het kaartendek van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Het Engelentherapieorakel kopen