Herrezen Meesters

Herrezen Meesters
Fairy 1

Krachtige, liefdevolle en wijze spirituele leraren begeleiden je en waken over je.

Beschrijving

Deze kaart geeft aan dat je een sterke binding hebt met één of meerdere herrezen meesters. Ze helpen je met de situatie waarover je aanvraag doet. Herrezen meesters zijn krachtige leraren en helers die ooit de aarde bewandelden. Velen zijn geassocieerd met geloof, zoals Jezus, Quan Yin, de heiligen, Mozes, Moeder Maria, Ganesh, enzovoort. Je hoeft geen gelovig persoon te zijn om beroep te doen op de aandacht van een herrezen meester. Het enige waar je aan moet voldoen is een oprecht en puur verlangen om te werken voor het algemene goed van de planeet en de mensheid.

De eerste herrezen meester of meesters die in je gedachte komt zijn degenen die je nu helpen. Deze meester of meesters houden van je en eren je. Ze weten van je talenten en spirituele gaven en ze helpen je deze aan te scherpen zodat ze gebruikt kunnen worden als heilige dienst.

Wat vind jij van 'Herrezen Meesters'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen