Annuleren, verwijderen, schrappen

Annuleren, verwijderen, schrappen
Fairy 1

Maak alleen gebruik van positieve woorden en gedachten, want zij zullen zich razendsnel manifesteren. Vraag de engelen om de effecten van negatieve gedachten uit het verleden te verwijderen.

Beschrijving

Heb je de laatste tijd over bepaalde dingen geklaagd of je zorgen gemaakt?
Beschouw je jezelf als het slachtoffer van uiterlijke omstandigheden of van andere mensen? Deze kaart is er de indicatie van dat je van negatieve affirmaties gebruik hebt gemaakt om jezelf en je situatie te beschrijven.
De engelen vragen je om je meer bewust te zijn van wat je zegt, denkt en schrijft over jezelf. Je woordkeus van de laatste tijd heeft je geblokkeerd, maar gelukkig is deze hindernis weer verwijderd op het moment dat je positieve woorden ging gebruiken.
Het kan zijn dat door teveel gebruik maken van cafeïne, nicotine, suiker en andere stimulerende middelen je gedachten op hol geslagen zijn en je ging piekeren. De engelen kunnen je behulpzaam zijn met het verminderen of loslaten van je verlangen naar stimulerende middelen. Dit zal je geest rustig maken en verhelderen, zodat je je woordkeus zorgvuldiger kunt overwegen om je wensen kenbaar te maken in plaats van je oude angsten.

Stappenplan:

Als je jezelf erop betrapt dat je iets negatiefs zegt (ook al is het voor de grap), houd er dan mee op en wapper met je hand om de energie van je woorden van jezelf weg te sturen. Zeg vervolgens : 'Annuleren, verwijderen, schrappen!' om het effect van de negatieve affirmatie weer teniet te doen. Dit is hetzelfde als je computer te resetten door tegelijkertijd de control, alt en delete-knop in te drukken.

Door 'Annuleren, verwijderen en schrappen!' te zeggen laat je het universum weten dat je nu een heldere en positieve verwachting hebt. Je bent er van verzekerd dat wat voor negatieve affirmatie uit het verleden zich niet in de vorm zal manifesteren; in tegendeel, hun plaats zal worden ingenomen door je nieuwe, schitterende intenties.

Wat vind jij van 'Annuleren, verwijderen, schrappen'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen