Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelentherapieorakel Aartsengel RafaŽl

Aartsengel RafaŽl

Aartsengel RafaŽl
De aartsengel met de helende krachten is bij je, terwijl hij je genezingswerk ondersteunt.

Je gebeden om genezing (voor jezelf en anderen) zijn verhoord en beantwoord door Aartsengel RafaŽl, de allerbeste heler van het rijk der engelen. RafaŽl (wiens naam betekent 'God geneest') begeleidt je en geeft je zijn ideeŽn over je gezondheid, volg dus elke intuÔtieve impuls om meer te bewegen, gezonder te eten, te stoppen met drinken en roken, enzovoort. RafaŽl kan je helpen met het verminderen of loslaten van ongezonde verlangens

Stappenplan:

Aartsengel RafaŽls helende energie is smaragdgroen van kleur. Visualiseer dit smaragdgroene licht om iemand heen die in nood is of genezen moet worden. Ook al zou je dit groene licht niet zo duidelijk kunnen zien, weet dan dat je toch met succes de helende kracht er van hebt opgeroepen. als je het hem vraagt. Hij zal ook je motivatie verhogen om te gaan sporten. Als je wordt gevraagd om anderen (dierbaren, cliŽnten, dieren) met hun gezondheid te helpen, vraag dan aan RafaŽl om dat wat je doet en zegt te begeleiden. RafaŽl zal goddelijke helende energie door je heen sturen, zodat je een kanaal bent voor het goddelijke licht en de goddelijke liefde. RafaŽl is ook heel gelukkig als je hem vraagt waarin je jezelf kunt bekwamen in het genezingswerk.

De orakelkaarten van het Engelentherapieorakel kopen?

Het Engelentherapieorakel
Het Engelentherapieorakel

Het kaartendek van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Het Engelentherapieorakel kopen