Aartsengel Michaël

Aartsengel Michaël
Fairy 1

Je werkt heel nauw met deze machtige aartsengel samen, die je in deze situatie zal beschermen en begeleiden.

Beschrijving

Je hebt deze kaart getrokken als bevestiging van wat je als wist of vermoedde: Aartsengel Michaël is op dit moment bij je. Aartsengelen zijn grootmoedige en machtige engelen die niet aan een bepaalde religie zijn verbonden en die belangstellend de beschermengelen en de bewoners van de aarde volgen. Michaël, wiens naam betekent 'Hij die is als God' is de engel die de gevolgen van angst verwijdert, jou en je dierbare naasten beschermt en zijn moed en wilskracht verleent voor het geval je wordt geïntimideerd. Als je zou overwegen om dingen in je leven te veranderen, zoals je baan opzeggen of je relatie uitmaken, vraag dan Michaël om begeleiding en hulp om dit zonder angst uit te voeren. Michaël kan je ook behulpzaam zijn om je levensdoel te vinden en hij kan je vertellen welke volgende stappen je moet nemen op je spirituele pad of in je carrière.

Om je moed en vertrouwen te verhogen zeg je in alle oprechtheid:

Aartsengel Michaël, ik roep je nu aan. Leen mij alsjeblieft je zwaard en vredesschild en sta mij toe om steun te zoeken bij jouw kracht en moed. Help mij om te weten en te voelen dat ik veilig ben en emotioneel, lichamelijk, financieel, energetisch en spiritueel beschermd. Dankjewel.

Wat vind jij van 'Aartsengel Michaël'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen