Engel van de Aarde

Engel van de Aarde
Fairy 1

Je bent een lichtwerker die naar de Aarde is gekomen om je lessen over liefde uit te dragen.

Beschrijving

Deze kaart heb je getrokken in antwoord op je vraag over het doel van je leven. Het antwoord is: geef lessen over liefde. Je vervult deze taak iedere keer als je gecentreerd, kalm en liefdevol bent, want jij bent een voorbeeld van goddelijke vrede. Je hoeft geen enkel woord te zeggen, een boek te schrijven of als healer te werken om een positieve uitwerking op andere mensen te hebben. Je hoeft alleen maar liefdevol en mededogend te zijn in je interactie met anderen. Zij die vol vrede zijn leren anderen over vrede, hetgeen de uitdrukking is van goddelijke liefde op de aarde. Je hebt deze kaart ook getrokken om je te helpen omgaan met dingen die afstand scheppen, dat wil zeggen dat je je anders voelt dan anderen of dat je er niet bij hoort. Als een Engel van de Aarde, is dit misschien wel je eerste menselijke incarnatie. Maar maak je geen zorgen, je bent nooit echt alleen. De engelen zijn altijd bij je, terwijl ze je begeleiden, liefhebben en onvoorwaardelijk accepteren zoals je bent. Er wonen ook andere Engelen van de Aarde bij je in de buurt, die dezelfde achtergrond en ervaringen hebben als jij. Vraag aan je beschermengelen of ze je in contact willen brengen met gelijkgestemde vrienden en vriendinnen en dat zullen ze graag voor je doen.

De sleutel om andere mensen te leren over de liefde is om deze eerst over jezelf en voor je eigen leven te voelen. Neem een vel papier en schrijf alles op wat je maar kunt bedenken onder de titel: "Wat ik fijn vind aan mezelf". Schrijf alle kleine en grote eigenschappen van jezelf op die je maar kunt bedenken of die je positief aan jezelf vindt. Het is een heel persoonlijke lijst, dus voeg ook karaktereigenschappen toe waarover je je normaal gesproken misschien te verlegen over voelt om ze te onthullen. Verwijder of streep de woorden "Wat ik fijn vind van" in de titel door en vervang ze door de woorden: "Waar ik van houd". Kijk je lijstje regelmatig door en voeg er allerlei redenen aan toe waarom je van jezelf houdt. Het zal je behulpzaam zijn om andere mensen te leren via jouw proces van zelfacceptatie ook van zichzelf te houden.

Wat vind jij van 'Engel van de Aarde'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen