Tweelingziel

Tweelingziel
Fairy 1

Het antwoord op je vraag heeft betrekking op een spirituele liefdesrelatie.

Beschrijving

Je hebt deze kaart getrokken omdat je tweelingziel op een ingewikkelde wijze betrokken is bij het antwoord op je vraag. Een tweelingziel is een liefdespartner die is voortgekomen uit je spirituele zielengroep - dat wil zeggen dat hij of zij 'hem' of 'haar' is, in termen van relaties van zielenmaatjes. Heel vaak incarneren tweelingzielen gezamenlijk tijdens hun laatste leven op Aarde - nadat hun kringloop van reïncarnaties voltooid is en al hun karma in evenwicht is. Tot dat leven incarneren tweelingzielen echter niet tegelijkertijd, maar functioneren zij vrijwillig als geleidegeest van de ander. Dus, je tweelingziel zou je wel eens kunnen begeleiden vanaf genezijde en je behulpzaam zijn op elk gebied van je leven, waaronder een liefdesrelatie met een zielenmaatje.

Schrijf een brief aan de beschermengelen van je tweelingziel. Begin de brief met 'Lieve beschermengelen van mijn tweelingziel', en schrijf vervolgens al je gevoelens, gedachten en vragen op over je liefdesleven. Beëindig de brief door deze engelen te vragen om je voor te bereiden op een ontmoeting met je tweelingziel of zielenmaatje en ook of ze deze ontmoeting voor je willen regelen. Je zult je tweelingziel of zielenmaatje onmiddellijk herkennen en er zal geen enkele twijfel in je hart of ziel zijn wanneer je oog in oog met hem of haar staat.

Wat vind jij van 'Tweelingziel'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen