Keelchakra

Keelchakra
Fairy 1

De engelen zijn je vol liefde behulpzaam met het uitspreken van je eigen waarheid.

Beschrijving

De engelen sturen je deze kaart vanwege een aantal belangrijke boodschappen die je tot uitdrukking moet brengen, verbaal of in geschreven vorm. Ze moedigen je aan om je eigen waarheid te spreken naar jezelf en andere mensen. Laat al je ware gevoelens toe en ook alle openbaringen die je hebt gehad. Houd een dagboek bij van je ideeën, gedachten en inspiraties.

Het keelchakra is het energiecentrum dat in de hals is gesitueerd en dat de spraak, het schrijven en de creatieve expressie bestuurt. Als je je eigen waarheid onderdrukt door angst of afkeuring, sluit je keelchakra zich en wordt donker. Vroegere ervaringen (in dit of in een vorig leven) waarbij je gestraft werd als je vrijuit sprak, kunnen dit energiecentrum ook blokkeren. Gelukkig zijn de engelen aan het werk om je zelfexpressie boven water te halen door puur goddelijk licht en pure goddelijke liefde naar jou en je keelchakra te sturen. Vraag de engelen om je behulpzaam te zijn om liefdevol en assertief voor jezelf te spreken en zij zullen je woorden met verve en humor begeleiden.

Aartsengel Gabriël is de boodschapengel, die jou zal helpen om je gedachten en gevoelens op welbespraakte, eerlijke en liefdevolle wijze tot uitdrukking te brengen. Concentreer jezelf en zeg:

Aartsengel Gabriël, ik roep je nu aan. Dankjewel voor het begeleiden van mij in het uitdrukken van mijn innerlijke waarheid en wijsheid. Ik vraag of je over mij wilt waken in alles wat ik zeg en schrijf, zodat ik mijn innerlijke boodschappen duidelijk zal overbrengen.

Wat vind jij van 'Keelchakra'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen