Voorhoofdchakra

Voorhoofdchakra
Fairy 1

Het is goed voor je om de liefdesenergie in al haar vormen te zien, zoals engelen, aura´s en visioenen.

Beschrijving

Deze kaart komt op je pad in antwoord op je vragen over de toekomst. Je hebt bepaalde visioenen over jezelf en je vraagt je af welke nu echt zijn of welke eerder verbeelding zijn. De engelen verzekeren je ervan dat je inderdaad heel nauwkeurige inzichten hebt en zij willen je visuele spirituele gaven graag helpen bevorderen.

Je hebt een aangeboren helderziend vermogen, bestuurd door het energiecentrum dat gesitueerd is tussen je ogen, dat bekend staat als voorhoofdchakra of het derde oog. De engelen sturen je helderziende boodschappen die je via je innerlijke oog ontvangt, zoals vormen, kleuren, mentale filmbeelden, dromen, enzovoort. Je kunt ook boodschappen ontvangen via je lichamelijke ogen, zoals steeds terugkerende getallenreeksen, lichten, bewegende objecten of tekens en symbolen, bijvoorbeeld veren, regenbogen, wolken en munten.

De engelen willen je graag helpen om je derde oog helemaal te openen en je beelden van de geest te begrijpen. Zij begeleiden je om alles wat je met je innerlijke en uiterlijke ogen ziet op te merken, en er vertrouwen in te hebben.

Ga rustig zitten en zeg: "Aartsengel Rafaël en engelen van Helderziendheid, ik roep jullie nu aan om mijn hoofd te omringen met jullie helende energie. Maak alsjeblieft mijn derde oog schoon van alle oude energieën van angst, blokkades, entiteiten of wat er nog meer is binnengeslopen."

Adem diep in en uit terwijl de engelen hun `geestelijke chirurgie´ toepassen om je spirituele waarneming te verhogen. Houd een dagboek bij van je innerlijke beelden en vraag de engelen of ze je behulpzaam willen zijn om ze te interpreteren.

Wat vind jij van 'Voorhoofdchakra'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen