Zonnevlecht

Zonnevlecht
Fairy 1

Nu is het de juiste tijd voor je om je eigen kracht te laten zien en op een positieve manier de leiding over je eigen leven op je te nemen.

Beschrijving

Je hebt deze kaart gekregen, omdat de engelen je willen helpen met allerlei zaken die verband houden met kracht, macht en gezag. Ze willen je er van verzekeren dat je inderdaad krachtig bent. Jij, gemaakt naar het beeld van je Schepper, hebt dezelfde eigenschappen, inclusief kracht. Het maakt niet uit of je het voelt of dat je bang bent voor je innerlijke kracht - het is een feit dat je inderdaad krachtig bent. Ook is het goed om op een liefdevolle manier van je eigen kracht gebruik te maken. De engelen zullen je niet toestaan om deze te misbruiken en de mensen die werkelijk van je houden zullen je geïnspireerde woorden en handelingen waarderen en toejuichen. Onthoud dat kracht en macht niet hetzelfde zijn als agressie. Het betekent gewoon dat je volkomen echt bent naar jezelf en naar anderen.

De engelen willen je er ook graag aan herinneren dat niemand anders zeggenschap over jou heeft of over je kan heersen zonder jouw toestemming. Je hebt altijd meerdere opties en keuzes, en de engelen kunnen je bij deze beslissingen behulpzaam zijn al je er om vraagt. Zij zullen je ook helpen om meer controle over je eigen leven en je spirituele gaven te voelen.

Ga op een rustig plekje op je rug liggen en concentreer je op je zonnevlecht, het derde chakra of energiecentrum vlak boven je navel. Zeg in jezelf of hardop:

"Aartsengel Michaël, ik roep je nu aan. Wil je alsjeblieft alle koorden van angst, naar iedereen die ik teveel van mijn eigen kracht heb weggegeven, wegsnijden uit mijn zonnevlecht."

Adem diep in en uit terwijl Michaël je losmaakt van degenen voor wie je bang bent dat ze je hebben overheerst. Zeg vervolgens:

"Aartsengel Michaël, geef mij de moed om geheel en al verantwoordelijk te zijn voor elk aspect in mijn leven."

Wat vind jij van 'Zonnevlecht'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen