Bescherm jezelf

Bescherm jezelf
Fairy 1

Bescherm jezelf voor wrede of op angst gebaseerde energieën, door een cocon van helend licht om je heen te visualiseren.

Beschrijving

De engelen hebben je deze kaart in handen gespeeld omdat je een verhoogde gevoeligheid voor allerlei energieën hebt. Deze gevoeligheid betekent dat je ongewild energieën van andere mensen overneemt, die jou moe, in de war of van streek maken. Net zoals je buiten niet zonder paraplu in een stortbui gaat lopen, is het belangrijk een energieparaplu te gebruiken ten opzichte van een emotionele plensbui. Zodra je negatieve energie voelt - of als mensen aan het ruzie maken zijn, aan het vechten zijn of afschrikwekkende woorden gebruiken - is het van vitaal belang om jezelf te beschermen. Visualiseer een bol van licht om je hele lichaam heen. Je kunt ook Aartsengel Michaël vragen om je te beschermen tegen deze lagere energieën en je kunt zelfs zijn schild 'lenen' als een beschermende buffer.

Visualiseer dat je omringt wordt door een of meer van de volgende kleuren. (Je kunt voor diverse doeleinden ook meerdere kleuren in laagjes aanbrengen, zoals een wit licht om je heen voor bescherming in het algemeen, gevolgd door een tweede laag van groen licht voor genezing en daar om heen een violette derde laag voor spirituele bescherming):

Blauw: verhoogt communicatie en duidelijkheid.

Groen: genezing en bescherming van je gezondheid.

Roze: lichthartigheid en romantiek.

Violet: spirituele bescherming, schild tegen psychische aanvallen.

Wit: bescherming in het algemeen.

Het licht beschermt je ongeveer twaalf uur. In vervelende omstandigheden veel korter, dus hervisualiseer vaak.

Wat vind jij van 'Bescherm jezelf'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen