Krachtdier

Krachtdier
Fairy 1

Je spirituele krachtdier is je beschermer en zal je met deze situatie behulpzaam zijn.

Beschrijving

Deze kaart is een boodschap voor je om met dieren te gaan werken - zowel op lichamelijk als spiritueel gebied - want zij kijken naar je uit en proberen met je te communiceren. Om deze goedgezinde wezens te horen, hoef je alleen maar zonder oordeel met je hart en je innerlijke oor te luisteren. Als je eenmaal voor ze open staat, kun je hun liefdevolle stemmen en boodschappen duidelijk horen.

Je hebt ook een aantal specifieke dieren om je heen als gids, dat kan onder andere een bepaald huisdier van je zijn. Deze 'krachtdieren' zijn als engelen die heel erg in verbinding met de Aarde staan.

Ga naar een plek waar bomen en planten staan, zodat de natuur je kan helpen met je tocht op zoek naar je krachtdier. Sluit vervolgens je ogen en haal een paar keer diep adem, terwijl je de intentie hebt om in contact te komen met het dier dat jou als geleidegeest zal dienen. Visualiseer dat je je in een magisch bos bevindt en je krachtdier oproept, zonder bepaalde verwachting van wat voor dier er zal verschijnen. Kijk naar het dier en laat het weten dat het jouw gids is. Stel vervolgens aan dit spirituele wezen elke vraag die je maar wilt - in het bijzonder over je verbinding met de natuur en het milieu.

Wat vind jij van 'Krachtdier'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen