Wet van Aantrekking

Wet van Aantrekking
Fairy 1

Je relaties en je activiteiten die je vroeger leuk vond, zijn aan het veranderen nu je sensitiever en jezelf bewuster van allerlei energieën wordt.

Beschrijving

Deze kaart is het teken dat je een omschakeling hebt ervaren vanwege de spirituele weg die je bent ingeslagen. De universele Wet van Aantrekking luidt dat iets hetzelfde aantrekt. Je wordt dus aangetrokken door mensen en situaties die dezelfde intenties hebben als jij. Als je intenties bijvoorbeeld liefdevol zijn en je het goddelijke in iedereen ziet, zul je liefdevolle mensen en situaties aantrekken. Je weert ook mensen af die niet op liefde gericht zijn. Dit is waarom je in je relaties en je smaak veranderingen opmerkt. Je gaat misschien oude vrienden uit de weg die je niet langer boeien, of je vind wellicht je baan of een club verschrikkelijk terwijl je dit eerst wel prettig vond. Weet dat deze ervaringen en gevoelens een normaal onderdeel van je spirituele weg zijn. Je zult nu schitterende, nieuwe relaties, situaties en banen aantrekken die jouw spirituele kijk op het leven weerspiegelen. Geef al je vragen, kommer en kwel, schuld, enzovoort maar aan de engelen om deze te helen en te transformeren.

Roep innerlijk de aartsengelen Raguël (de engel van de relaties) en Chamuel (de engel die vindt wat jij zoekt) en zeg:

Aartsengelen Raguël en Chamuël, bedankt voor jullie hulp om met beide benen op de grond te blijven terwijl ik deze belangrijke verandering ervaar. Ik vraag om jullie volledige en gedegen ondersteuning voor het uitzoeken van mijn relaties, mijn werk en andere levensgebieden, waarvan ik voel dat mijn smaak is veranderd. Leid mij op gepaste wijze en met compassie en integriteit door deze veranderingen heen, zodat iedereen die er bij betrokken is gelukkig blijft.

Wat vind jij van 'Wet van Aantrekking'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen