Vergeving schenken

Vergeving schenken
Fairy 1

Vraag de engelen om je geest en lichaam schoon te maken van oude pijn in ruil voor rust.

Beschrijving

De engelen proberen je te helpen met het onderwerp van je vraag door je er de noodzaak van in te laten zien om je boosheid, die in verband staat met vorige ervaringen en relaties, te transformeren. Deze oude boosheid is een hindernis geworden om je wensen aan te trekken, net als een magneet, die hetzelfde soort situaties naar jou toetrekt. Dit is een heel belangrijke boodschap en alles wat er van je wordt gevraagd, is om met een klein beetje wil vergeving te schenken. Je hoeft datgene wat er in het verleden gebeurd is niet te vergeven. Je hoeft alleen maar gewoon de engelen toe te staan om je te helpen de giftige angel van onvergeeflijkheid uit je hart en ziel te verwijderen. Als je het zo bekijkt ruil je de pijn om voor vrede. Het voordeel van vergeving schenken houdt in dat je gevoel voor vrede omhoog gaat, je energie vernieuwd wordt en je vermogen om je te concentreren verbetert.

Stappenplan: Op een rustige plek of vlak voordat je in slaap valt, zeg je in jezelf of hardop (de engelen horen je toch wel) - "Aartsengel Rafaël, ik roep je nu aan. Ik wil vergeving schenken aan (naam persoon, organisatie of situatie) en haal alle opgekropte boosheid weg uit mijn fysieke, mentale en emotionele lichamen. Ik ben bereid om de pijn los te laten in ruil voor vrede" - Adem dan diep in en uit, hetgeen je in staat stelt om jezelf open te stellen voor Rafaëls liefhebbende en krachtige schoonmaakproces. Herhaal deze stap als je aan het piekeren bent over je boosheid of haatgevoelens.

Wat vind jij van 'Vergeving schenken'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelentherapieorakel kopen?

Engelentherapieorakel Engelentherapieorakel

Het kaartendeck van het engelentherapieorakel heet 'Angel Therapy Oracle Cards', door Doreen Virtue. Het dek bestaat uit 44 kaarten met prachtige illustraties van engelen en een boodschap of antwoord voor je. Een handboekje begeleid je stapsgewijs bij het geven van een reading voor jezelf of anderen en geeft een uitgebreidere betekenis van de kaarten.

Engelentherapieorakel kopen