Ariëlle

Ariëlle
Fairy 1

Nieuwe psychische en spirituele ervaringen veranderen je kijk op de wereld en op jezelf. Laat je spirituele gaven tot bloei komen door studie, gebed en meditatie.

Extra toelichting

Het is geen verbeelding. Jij bent echt paranormaal begaafd en je staat echt in contact met de spirituele wereld. Je krijgt deze mystieke ervaringen omdat je er geestelijk steeds meer voor open staat en omdat je de Engelen gevraagd hebt naar het doel van jouw leven. Ikzelf maak deel uit van een grote groep Engelen die zijn aangewezen om degenen bij te staan die spirituele gaven hebben. We zullen ook aardse helpers op je weg sturen, in de vorm van spirituele leraren, boeken en cursussen, zodat je je spirituele vermogens verder kunt ontwikkelen.

Je hoeft geen angst te hebben voor je gaven. Ofschoon je als kind of in je vorige leven misschien geplaagd of gestraft werd omdat je paranormaal begaafd was, kunnen wij je helpen om over je mogelijke angst voor het paranormale of de geestelijke wereld heen te komen. Vraag maar om hulp en die zal je gegeven worden.

De aarde heeft op dit moment ook jouw hulp nodig. Wij vragen je om regelmatig de Goddelijke liefde en het Licht in jezelf naar degenen die daar het meeste behoefte aan hebben te zenden. Je kunt dit doen door eenvoudigweg de intentie te hebben om stralen liefdevolle energie naar elke plaats, plant, dier, mens of situatie te sturen en het is al gebeurd. Wij zijn je heel dankbaar dat je een aardse hulp van de Engelen bent.

Wat vind jij van 'Ariëlle'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelenorakel kopen?

Engelenorakel Engelenorakel

Het kaartendeck van het Engelenorakel heet 'Messages from Your Angels'. Dit orakeldeck maakt het heel makkelijk om een bijzonder accurate Engelenreading voor jezelf of voor anderen te doen. Iedere kaart vertegenwoordigt een prachtige Engelenafbeelding samen met een engelenboodschap van één of twee zinnen. Inclusief boekje van 44 pagina's.

Engelenorakel kopen