Aartsengel Rafaël

Aartsengel Rafaël
Fairy 1

Ik help je om lichamelijke aandoeningen van jezelf en anderen te genezen. Je bent een healer, net als ik.

Extra toelichting

Ik ben bij je omdat ik de Aartsengel van genezing ben. Ik help je om je eigen lichaam en dat van andere mensen te kunnen helen. Ik omring lichamelijke aandoeningen met mijn helende energie van smaragdgroen licht. Deze energie wordt op die plaatsen opgenomen waar het nodig is.

Ik spreek tot healers via hun gedachten en gevoelens. Ik help je op deze manier gewaar te worden dat het jouw levensopdracht is om een healer te zijn. Ik kan je helpen om te weten te komen welke aspecten van het healingwerk je moet bestuderen. Ik wil je ook steunen in je healingcarrière. Roep mij maar aan als je hulp nodig hebt op dit gebied en onhoud dat ik dan ogenblikkelijk bij je ben.

Wat vind jij van 'Aartsengel Rafaël'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelenorakel kopen?

Engelenorakel Engelenorakel

Het kaartendeck van het Engelenorakel heet 'Messages from Your Angels'. Dit orakeldeck maakt het heel makkelijk om een bijzonder accurate Engelenreading voor jezelf of voor anderen te doen. Iedere kaart vertegenwoordigt een prachtige Engelenafbeelding samen met een engelenboodschap van één of twee zinnen. Inclusief boekje van 44 pagina's.

Engelenorakel kopen