Yvonne

Yvonne
Fairy 1

Je hebt een heel speciale band met dieren. De engelen waken over je lievelingsdieren in de Hemel en op Aarde.

Extra toelichting

Dieren beantwoorden aan je vriendelijke en zachtaardige manier van zijn. Je kunt ze op een heel bijzondere wijze begrijpen. Je kunt verbinding leggen met de onschuldige em vertrouwenwekkende aard van dieren en misschien is het je roeping om ze te helpen. Ik ben een van je Beschermengelen en ik ben hier om je te vertellen over het schitterende golfeffect dat jouw relatie met de dieren heeft gecreëerd. Je liefde voor dieren heeft ook een diepe band en waardering geschapen tussen jou en natuurengelen.

Alle dieren waarvan je ooit hebt gehouden blijven altijd bij je, net als de Beschermengelen. Jouw liefde voor hen houdt ze altijd bij je in de buurt. Je lievelingsdieren in de hemel zijn gelukkig, spiritueel gezond, speels en liefdevol. Je lievelingsdieren op aarde worden omringd door Engelen die zorgen voor wonderbaarlijke dingen tussen hen en jou. Op allerlei manieren treden dieren op als Engelen tussen jou en degenen die je lief hebt. Jij bent iemand die oprecht de engelachtige eigenschappen van de dieren waardeert. Je bent in staat om zonder woorden met deze wonderbaarlijke schepsels te communiceren en op dit moment gaan er door je speciale band met het rijk der dieren nieuwe deuren voor je open.

Wat vind jij van 'Yvonne'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelenorakel kopen?

Engelenorakel Engelenorakel

Het kaartendeck van het Engelenorakel heet 'Messages from Your Angels'. Dit orakeldeck maakt het heel makkelijk om een bijzonder accurate Engelenreading voor jezelf of voor anderen te doen. Iedere kaart vertegenwoordigt een prachtige Engelenafbeelding samen met een engelenboodschap van één of twee zinnen. Inclusief boekje van 44 pagina's.

Engelenorakel kopen