Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelenorakel Sonya

Sonya

sonya
Ik breng een boodschap over van een overleden geliefde: 'Ik ben op dit moment heel gelukkig en ik hou veel van je. Je hoeft je over mij geen zorgen te maken.'

Je voelde heel veel verdriet in je hart en ik ben bij je om je gerust te stellen. Ik ben de Beschermengel van je geliefde overledene en ik wil je laten weten dat er geen enkele reden is om je zorgen te maken. Hij of zij is erg gelukkig en heeft de overgang heel goed doorstaan. Er is geen boosheid of verwarring naar jou toe, alleen maar liefde en begrip. Je hebt niets verkeerd gedaan, Lieverd, dus geef jezelf op geen enkele wijze de schuld. Je deed alles wat je kon en degene die jou zo lief heeft, heeft mij gevraagd om deze waardering voor je over te brengen.

Jij en je overleden geliefde hebben nog steeds een grote liefde voor elkaar op zielsniveau. Deze liefde blijft altijd en eeuwig bestaan! Hoewel je zijn of haar liefdevolle lichamelijke aanwezigheid mist, heb je in diverse dromen al contact met elkaar gehad. En ook via je gevoel, gehoor, reuk en innerlijke oog heb je de aanwezigheid van je geliefde opgemerkt. Hij of zij is net zo levend als jij en misschien in bepaalde opzichten wel veel meer. Los van alle aardse zorgen en pijn is je geliefde veel vrijer en gelukkiger dan ooit. Zodra jij klaar bent met je levensopdracht en de tijd is gekomen dat je overgaat, zullen jullie je in elkaars armen herenigen. Intussen zal je geliefde vaak bij je zijn en je wordt ook omringd door de Engelen.

De orakelkaarten van het Engelenorakel kopen?

Het Engelenorakel
Het Engelenorakel

Het kaartendek van het Engelenorakel heet 'Messages from Your Angels'. Dit orakeldek maakt het heel makkelijk om een bijzonder accurate Engelenreading voor jezelf of voor anderen te doen. Iedere kaart vertegenwoordigt een prachtige Engelenafbeelding samen met een engelenboodschap van één of twee zinnen. Inclusief boekje van 44 pagina's.

Het Engelenorakel kopen