Serephina

Serephina
Fairy 1

Ik ben de Familie-Engel. Er is een gelukkige verandering of uitbreiding van je gezin op komst.

Extra toelichting

Je droomwensen over je gezin zijn verhoord en ik ben naar je toegekomen om over je te waken en al je vragen te beantwoorden. Er gaat een heel gelukkige verandering plaatsvinden in je gezin. Je gaat op dit moment door een periode van het vinden van een nieuw evenwicht heen om je op deze verandering voor te bereiden. Dat kan een beetje chaotisch en ongeorganiseerd lijken, wees er van verzekerd dat dit gewoon een onderdeel is van het 'nestje bouwen'.

Ik zal je door deze periode heen leiden en je helpen met allerlei ongemakjes die zullen komen. Elke vraag om uitleg mondt uit in een openhartig gesprek en deze waarheid is heel verhelderend. Het zal je helpen om op een heel diep niveau inzicht te krijgen in je eigen gevoelens en de prioriteiten die je moet stellen. Bovendien kun je dit dan op een integere wijze met anderen delen. En als vervolgens alle opschudding eenmaal zijn dienst bewezen heeft, zal de storm gaan liggen en de lucht opklaren. Deze gelukkige verandering of uitbreiding van je gezin is 'van bovenaf' geregeld. Draag al je zorgen op aan het Universum en laat de Engelen dienen als je spirituele familie die je zal helpen en over je zal waken. Wij houden heel veel van je!

Wat vind jij van 'Serephina'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelenorakel kopen?

Engelenorakel Engelenorakel

Het kaartendeck van het Engelenorakel heet 'Messages from Your Angels'. Dit orakeldeck maakt het heel makkelijk om een bijzonder accurate Engelenreading voor jezelf of voor anderen te doen. Iedere kaart vertegenwoordigt een prachtige Engelenafbeelding samen met een engelenboodschap van één of twee zinnen. Inclusief boekje van 44 pagina's.

Engelenorakel kopen