Rochelle

Rochelle
Fairy 1

Als je gehoor geeft aan de innerlijke leiding van je hart en deze respecteert zul je nu succes hebben.

Extra toelichting

Je wordt volledig gesteund door het Universum en we hebben je vragen om financiële hulp gehoord. Weer er van verzekerd dat wij geld zien als het symbool van overvloed. De aardse negatieve gedachten die geld omringen komt alleen maar voort uit het menselijk brein. In het Universum zien wij geld als een energie van ruilhandel. Wij weten dat je materiële behoeften hebt. Als een liefhebbende ouder wil ik dat je het goed hebt, veilig bent en gelukkig. Dat is een van de redenen waarom ik jouw Beschermengel ben.

Je financiën waren in het verleden niet om over naar huis te schrijven omdat er schuld en andere negatieve emoties en overtuigingen omheen hingen. Ik heb je geholpen om jezelf te helen en je hebt heel wat negatieve associaties omtrent geld losgelaten. Weet dat ik er ben om je te helpen zodat jij weer andere mensen kunt helpen. Hoe meer je mij toestaat om je te geven, des te meer zul je in staat zijn aan andere mensen te geven. In de nabije toekomst kun jij alles wat je nodig hebt manifesteren. Maar in de tussentijd zal ik je helpen door mijn bijdragen uit het Universum.

Wat vind jij van 'Rochelle'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelenorakel kopen?

Engelenorakel Engelenorakel

Het kaartendeck van het Engelenorakel heet 'Messages from Your Angels'. Dit orakeldeck maakt het heel makkelijk om een bijzonder accurate Engelenreading voor jezelf of voor anderen te doen. Iedere kaart vertegenwoordigt een prachtige Engelenafbeelding samen met een engelenboodschap van één of twee zinnen. Inclusief boekje van 44 pagina's.

Engelenorakel kopen