Raye

Raye
Fairy 1

Yoga en lichamelijke oefeningen zijn op dit moment essentieel voor je welzijn, innerlijke rust en je spirituele groei.

Extra toelichting

Je voelt een sterke drang om je bezig te gaan houden met yoga of andere vormen van lichamelijke oefeningen en deze kaart dient als een bevestiging daarvan. Lichamelijke beweging is een voorwaarde om je dromen, wensen en intenties te verwezenlijken. Het geeft jou de energie en de vitaliteit die je zal helpen om nieuwe projecten te beginnen en af te maken. Het maakt de weg vrij voor nieuwe creatieve ideeën. En yoga reinigt en versterkt alle chakra's zodat je de begeleiding van ons Engelen luid en duidelijk zult horen. Yoga helpt je ook om je onrustige gedachten tot stilstand te brengen, zodat je kunt mediteren en je innerlijke stem zult horen.

Hoewel je yoga of lichamelijke oefeningen misschien wat te veel van het goede vindt zal ik je helpen om je weg te banen. Als je het aan mij vraagt zal ik je helpen om een voor jou op maat gemaakt oefenprogramma te vinden dat bij jouw agenda, interessesfeer en fitnessniveau past. Je zult deze begeleiding ontvangen in de vorm van herhalende gedachten en gevoelens en ook door informatie over yoga of andere lichaelijke oefeningen die 'zomaar' op je pad komen. Ik weet dat je het heel druk hebt, maar ik beloof je dat je na de oefeningen veel meer energie hebt en dat zal dan blijken uit het feit dat je meer werkbare uren in een dag hebt.

Wat vind jij van 'Raye'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelenorakel kopen?

Engelenorakel Engelenorakel

Het kaartendeck van het Engelenorakel heet 'Messages from Your Angels'. Dit orakeldeck maakt het heel makkelijk om een bijzonder accurate Engelenreading voor jezelf of voor anderen te doen. Iedere kaart vertegenwoordigt een prachtige Engelenafbeelding samen met een engelenboodschap van één of twee zinnen. Inclusief boekje van 44 pagina's.

Engelenorakel kopen