Patience

Patience
Fairy 1

Het is nu de tijd om te leren, te studeren en informatie te verzamelen. Studeer met plezier want in de toekomst zal jouw kennis samengaan met het werk dat je doet.

Extra toelichting

Hoewel je misschien heel graag met een nieuw project wilt beginnen is het nu nog niet de juiste tijd. Je moet nog wat meer informatie verzamelen door studie, lezen, mediteren, channelen, cursussen volgen, deskundigen raadplegen en dergelijke. Voor het hele leven geldt: eerst zaaien en dan oogsten.

Het zou nu te vroeg voor je zijn om te beslissen hoe je de nieuwe informatie die je hebt verkregen moet gebruiken. Je hebt desondanks waarschijnlijk wel een aantal ideeën, dus kan het heel wijs zijn om ze op te schrijven om ze in de toekomst te kunnen gebruiken. Snel genoeg zul je tot actie opgeroepen worden om je kennis op een bruikbare manier toe te passen. Als dat gebeurt zul je het nog heel druk krijgen en hard moeten werken. Dus geniet nu van dit moment en neem je rust. Sta jezelf toe om een leeg vat te zijn waarin het Universum haar inhoud van de bibliotheek van wijsheid kan laten stromen. Jouw unieke talenten vermengen zich met deze wijsheid en vormen een synthese voor een nieuwe en belangrijke manier om vrede op aarde te brengen.

Wat vind jij van 'Patience'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelenorakel kopen?

Engelenorakel Engelenorakel

Het kaartendeck van het Engelenorakel heet 'Messages from Your Angels'. Dit orakeldeck maakt het heel makkelijk om een bijzonder accurate Engelenreading voor jezelf of voor anderen te doen. Iedere kaart vertegenwoordigt een prachtige Engelenafbeelding samen met een engelenboodschap van één of twee zinnen. Inclusief boekje van 44 pagina's.

Engelenorakel kopen