Opal

Opal
Fairy 1

Je kinderen in de Hemel en op Aarde zijn gelukkig en er wordt goed voor ze gezorgd door God en de Engelen.

Extra toelichting

Je bezorgdheid om je kinderen zijn als gebeden hier in de Hemel ontvangen. We begrijpen wel dat je bezorgd bent, dus omringen wij de lichamen en de zielen van je kinderen met onze liefdevolle zorg. Dit is een tijd voor jou om je kinderen aan God toe te vertrouwen en te beseffen dat de Schepper hun ware ouder is. God is pure liefde, zonder oordeel of boosheid. Hij zou jou of je kinderen nooit in de steek laten - dat zou hij nooit willen!

Als een van de Beschermengelen van je kinderen waak ik voortdurend over ze. Ik trek nooit mijn wakend oog van hen terug, want als ik naar je kinderen kijk zie ik hun Goddellijke Licht. Ik zie dat ze in werkelijkheid volmaakt, goed en onschuldig zijn. Ik vraag je om je kinderen door mijn ogen te zien, hetgeen ze zal helpen om hun liefde en licht volledig tot uitdrukking te brengen. Ik heb je lief, ik heb je kinderen lief en je kinderen houden van jou!

Wat vind jij van 'Opal'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelenorakel kopen?

Engelenorakel Engelenorakel

Het kaartendeck van het Engelenorakel heet 'Messages from Your Angels'. Dit orakeldeck maakt het heel makkelijk om een bijzonder accurate Engelenreading voor jezelf of voor anderen te doen. Iedere kaart vertegenwoordigt een prachtige Engelenafbeelding samen met een engelenboodschap van één of twee zinnen. Inclusief boekje van 44 pagina's.

Engelenorakel kopen