Omega

Omega
Fairy 1

Gefeliciteerd! Je droomwens is aan het uitkomen. Blijf er op een goede manier aan werken!

Extra toelichting

Van harte gefeliciteerd! Je hebt er voor gekozen om je innerlijke leiding te volgen en het Universum is in overeenstemming met jouw beslissing. Als je naar de boodschappen van je hart luistert, bevind je je in een natuurlijke synchroniciteit met het getij van je levensmissie. Ga er op een ontspannen manier en vol vertrouwen mee om en ga er heel gelukkig en dankbaar mee door.

Als er onderweg bepaalde problemen opdoemen, moet je even stoppen en tot jezelf komen. Als er problemen zijn betekent het dat je tijdelijk niet synchroon loopt met het ritme van het Universum. Je hoeft het niet te onderzoeken of je er voor te schamen als dit gebeurt. Ga gewoon even mediteren, haal diep adem en wacht tot je je sterk genoeg voelt voor je volgende stap. Je overwinning in deze situatie is onafwendbaar, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat, als er zich af en toe een probleem voordoet, dit je droomwens niet in de weg hoeft te staan. Wat er ook gebeurt is voorbestemd om te gebeuren en wanéér het gebeurt is dat op de juiste tijd. Laat je twijfels in het Universum verdwijnen en wees er van verzekerd dat alle geluk van de wereld je toelacht.

Wat vind jij van 'Omega'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelenorakel kopen?

Engelenorakel Engelenorakel

Het kaartendeck van het Engelenorakel heet 'Messages from Your Angels'. Dit orakeldeck maakt het heel makkelijk om een bijzonder accurate Engelenreading voor jezelf of voor anderen te doen. Iedere kaart vertegenwoordigt een prachtige Engelenafbeelding samen met een engelenboodschap van één of twee zinnen. Inclusief boekje van 44 pagina's.

Engelenorakel kopen