Merlina

Merlina
Fairy 1

Je bent in verwarring en besluiteloos omdat je niet genoeg informatie hebt gekregen. Ga op onderzoek uit of raadpleeg een deskundige voordat je een beslissing neemt.

Extra toelichting

Je hebt het gevoel of je als een kat om de hete brij heen draait, je kunt niet kiezen uit de verschillende mogelijkheden. Deze besluiteloosheid is heel vermoeiend voor je, lieverd! De reden van je verwarring is dat je niet genoeg informatie hebt om een goed gefundeerde beslissing te nemen. Wat je ook kiest op dit moment, het is één pot nat voor jou, maar als je eenmaal op onderzoek bent uitgegaan wordt het duidelijk welke beslissing je moet nemen.

Vraag om te beginnen het Universum en de Engelen om in je dromen te verschijnen en je de informatie te geven die je nodig hebt. Vraag dan aan je eigen gevoel om innerlijke leiding. Dit betekent dat je jezelf een beeld vormt van hoe het voelt om deze beslissing te nemen. Stel je dan voor hoe het voelt als je voor de andere optie kiest. Ga diep bij jezelf te rade en let op de reacties van je lichaam als je de verschillende opties uitprobeert. Als je buik of je kaken gespannen aanvoelen is dat het teken dat iets niet juist is. Als het je warm om het hart wordt is dat het teken dat je op de juiste weg bent. Voordat je de uiteindelijke beslissing neemt is het goed om een paar wijze vrienden of leraren om raad te vragen, zodat hun ervaring en intuïtie een gids voor je kunnen zijn.

Wat vind jij van 'Merlina'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelenorakel kopen?

Engelenorakel Engelenorakel

Het kaartendeck van het Engelenorakel heet 'Messages from Your Angels'. Dit orakeldeck maakt het heel makkelijk om een bijzonder accurate Engelenreading voor jezelf of voor anderen te doen. Iedere kaart vertegenwoordigt een prachtige Engelenafbeelding samen met een engelenboodschap van één of twee zinnen. Inclusief boekje van 44 pagina's.

Engelenorakel kopen