Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelenorakel Maya

Maya

maya
Dit is voor jou een tijd van leren en studeren voor je persoonlijke groei en het vinden van je levensopdracht. De Engelen zullen je helpen en begeleiden met dit proces.

We raden je met klem aan om door te gaan met je studie, omdat je hierdoor extra informatie en ervaringen opdoet, waardoor je levensmissie sneller tot bloei kan komen. Je maakt je er misschien zorgen over of je wel de juiste bronnen zal vinden om deze studie te volgen, maar wij verzekeren je ervan dat er op de juiste tijd in voorzien zal worden.

Dit studieproces zal heel vruchtbaar voor je zijn. Het verrijkt je inzicht in je innerlijke kracht en zorgt er voor dat je steeds herinnerd en gemotiveerd wordt om je levensopdracht uit te voeren. We zullen je naar leraren, cursussen, boeken, tijd en geld leiden, en alle andere bronnen die in overvloed voor je aanwezig zullen zijn.

De orakelkaarten van het Engelenorakel kopen?

Het Engelenorakel
Het Engelenorakel

Het kaartendek van het Engelenorakel heet 'Messages from Your Angels'. Dit orakeldek maakt het heel makkelijk om een bijzonder accurate Engelenreading voor jezelf of voor anderen te doen. Iedere kaart vertegenwoordigt een prachtige Engelenafbeelding samen met een engelenboodschap van één of twee zinnen. Inclusief boekje van 44 pagina's.

Het Engelenorakel kopen