Isabella

Isabella
Fairy 1

Ja, het is de juiste tijd om iets nieuws te ondernemen. Er volgt een gunstig effect vanuit je positieve verwachtingen.

Extra toelichting

In antwoord op je vraag: Ja, deze situatie is geheel wat je er van gehoopt had dat hij zou zijn. Het is nog steeds een goed idee om je ogen open te houden en de Engelen voortdurend om assistentie te vragen. Zelfs de meest ideale situaties moeten af en toe bijgesteld worden. Hoe dan ook, wij Engelen voorzien dat alles door deze beslissing soepel zal verlopen.

De kans van slagen is zelfs heel gunstig omdat de juiste tijd nu voor je is aangebroken. Diverse stukjes van de puzzel zijn nu op de goede plek terecht gekomen. Je hebt ook een aantal waardevolle lessen gekregen die je er op voorbereid hebben. Je geduld werpt zijn vruchten af en nu is de tijd gekomen ze te oogsten. Neem ferme stappen, terwijl je luistert naar de wijze leiding van je hart zodat je onbevreesd kunt verdergaan.

Wat vind jij van 'Isabella'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelenorakel kopen?

Engelenorakel Engelenorakel

Het kaartendeck van het Engelenorakel heet 'Messages from Your Angels'. Dit orakeldeck maakt het heel makkelijk om een bijzonder accurate Engelenreading voor jezelf of voor anderen te doen. Iedere kaart vertegenwoordigt een prachtige Engelenafbeelding samen met een engelenboodschap van één of twee zinnen. Inclusief boekje van 44 pagina's.

Engelenorakel kopen