Fiona

Fiona
Fairy 1

Nu je de Engelen om hulp hebt gevraagd is het de bedoeling dat je er voor open staat om innerlijke leiding en ondersteuning te ontvangen. Je verdient het om hulp van boven te krijgen!

Extra toelichting

Ik ben zo blij dat je om hulp gevraagd hebt aan het Universum en de Engelen. Ik ben hier om je te vragen open te staan voor onze hulp. Soms zie ik je ploeteren met bepaalde situaties die heel makkelijk opgelost kunnen worden als je mijn hulp zou aanvaarden. Ik wacht op een seintje van jou - een wens, een gedachte of gewoon: Help! - zodat ik mij met de oplossing er van kan bezighouden.

Nu heb je mij om hulp gevraagd en ik ben heel blij dat ik je kan helpen. Ik vraag van jou alleen maar om mij toe te staan dat ik je help. Het is namelijk zo dat je mij in andere situaties er van weerhouden hebt om je te helpen. Je geloofde dat je mijn hulp niet 'verdiende' of dat het maken van noodzakelijke veranderingen in je leven te bedreigend was. Onthoud dat ik er ben om je geest te verlichten. Ik heb jou nodig om vertrouwen te hebben in mijn leiding.

Houd de sterke en herhalende indrukken in de gaten die je krijgt door je gedachten, gevoelens en inzichten. Dit zijn echte boodschappen uit het Universum - via mij, aan jou. We laten je op geen enkele wijze vallen. Je wordt volledig ondersteund door het Universum als je je innerlijke leiding volgt.

Wat vind jij van 'Fiona'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelenorakel kopen?

Engelenorakel Engelenorakel

Het kaartendeck van het Engelenorakel heet 'Messages from Your Angels'. Dit orakeldeck maakt het heel makkelijk om een bijzonder accurate Engelenreading voor jezelf of voor anderen te doen. Iedere kaart vertegenwoordigt een prachtige Engelenafbeelding samen met een engelenboodschap van één of twee zinnen. Inclusief boekje van 44 pagina's.

Engelenorakel kopen