Desiree

Desiree
Fairy 1

Op dit moment kun je niets doen. Wacht of kijk naar alternatieve mogelijkheden. Vraag de Engelen om hulp en begeleiding om het je zo makkelijk mogelijk te maken.

Extra toelichting

Er is een bepaalde reden waarom je het Universum over deze situatie hebt geraadpleegd. In je hart wist je wel dat er iets niet in orde was. Ik ben er om je te helpen vertrouwen te hebben in de wijsheid van je hart. Hoewel het heel romantisch lijkt om zonder te kijken in het diepe te springen, is deze situatie aan de andere kant te rechtvaardigen. Omdat ik een van je Beschermengelen ben is jouw geluk mijn belangrijkste missie. Deze situatie zoals hij op dit moment is, zal je niet het geluk brengen waar je naar op zoek bent.

Er zijn nog andere mogelijkheden voor je beschikbaar. De ene is om te wachten. Dit zal je inzicht zeker vergroten omdat je meer informatie krijgt of omdat er iets beters op je weg komt. Ten tweede kun je ook doorgaan met de huidige situatie. Je hebt zeker de vrije wil om dat te doen. Ik verzeker je dat ik bij je blijf of je je wat van mijn waarschuwingen aantrekt of niet. Als je in een situatie terechtkomt waarbij je mijn redding nodig hebt, zal ik er zijn met mijn onvoorwaardelijke liefde! Elke keer dat je naar mij luistert - en ook als je dat niet doet - zul je groeien en leren.

Wat vind jij van 'Desiree'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelenorakel kopen?

Engelenorakel Engelenorakel

Het kaartendeck van het Engelenorakel heet 'Messages from Your Angels'. Dit orakeldeck maakt het heel makkelijk om een bijzonder accurate Engelenreading voor jezelf of voor anderen te doen. Iedere kaart vertegenwoordigt een prachtige Engelenafbeelding samen met een engelenboodschap van één of twee zinnen. Inclusief boekje van 44 pagina's.

Engelenorakel kopen