Daniel

Daniel
Fairy 1

Ik ben de Engel van het Huwelijk en op dit moment ben ik je behulpzaam.

Extra toelichting

Je hebt het Universum om hulp gevraagd op het gebied van het huwelijk en nu ben ik er om je te ondersteunen. Ik ben hier om je te helpen om een gelukkig huwelijk te krijgen. Het Universum en ik zullen je wens onmiddellijk in vervulling laten gaan. Het eerste waarmee ik je help is om je oude wonden te helen die verband houden met het huwelijk. Op rustige momenten vraag ik je om alle oude pijn die verband houdt met je ouders los te laten. Ik vraag je om alle negatieve gevoelens uit te ademen die je hebt over het huwelijk en die uit ervaringen in je jeugd stammen.

Vervolgens leg ik mijn hand op je hart en ik vraag je om diep in en uit te ademen. Nu vraag ik je of je bereid bent om je oude pijn of boosheid los te laten ten opzichte van je eerste liefde. Als deze negatieve gevoelens uit je hart verdwenen zijn vraag ik je daarna om de oude pijn ten opzichte van al je vroegere liefdes los te laten. Sta mij toe om je hart schoon te maken van oud zeer, zodat je op dit moment van een gelukkig huwelijk kunt genieten. We moeten het verleden loslaten om te vermijden dat we weer dezelfde pijnlijke ervaringen doormaken. Ik ben er om je hart te helpen bevrijden zodat het volledig lief kan hebben... binnen een hemels huwelijk.

Wat vind jij van 'Daniel'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelenorakel kopen?

Engelenorakel Engelenorakel

Het kaartendeck van het Engelenorakel heet 'Messages from Your Angels'. Dit orakeldeck maakt het heel makkelijk om een bijzonder accurate Engelenreading voor jezelf of voor anderen te doen. Iedere kaart vertegenwoordigt een prachtige Engelenafbeelding samen met een engelenboodschap van één of twee zinnen. Inclusief boekje van 44 pagina's.

Engelenorakel kopen