Crystal

Crystal
Fairy 1

Blijf hoopvol en heb vertrouwen, want er daagt iets nieuws dat heel positief is aan de horizon en dat je nu nog niet kunt zien.

Extra toelichting

De zaadjes die je hebt geplant beginnen nu hun vruchten af te werpen. Je bent je dat misschien nog niet bewust, omdat ze nog maar net beginnen te groeien. Het is nu meer dan ooit belangrijk dat je positief blijft en een duidelijk beeld hebt van je wensen en intenties. Ga mensen uit de weg die sceptisch of negatief zijn.

Het is essentieel om dagelijks met het realiseren van je droom bezig te zijn, ook al gaat het stapje voor stapje. Een telefoontje, een brief of het lezen van een belangrijke boodschap zal de energie op een hoog niveau houden om je wensen te kunnen manifesteren. Elke dag kun je een positieve affirmatie uitspreken alsof je droomwens al verwezenlijkt is. En het belangrijkste van alles is dat je de Engelen bij elke stap die je doet om hulp kunt vragen.

Wat vind jij van 'Crystal'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelenorakel kopen?

Engelenorakel Engelenorakel

Het kaartendeck van het Engelenorakel heet 'Messages from Your Angels'. Dit orakeldeck maakt het heel makkelijk om een bijzonder accurate Engelenreading voor jezelf of voor anderen te doen. Iedere kaart vertegenwoordigt een prachtige Engelenafbeelding samen met een engelenboodschap van één of twee zinnen. Inclusief boekje van 44 pagina's.

Engelenorakel kopen