Chantall

Chantall
Fairy 1

Er is een nieuwe romance op komst met een nieuwkomer of door een hernieuwde hartstocht binnen je huidige relatie. Sta er voor open om liefde te geven en te ontvangen.

Extra toelichting

Je verlangt al een poosje naar meer romantiek en passie en nu is je gebed verhoord. Ik ben de Engel van de Romantiek en ik zal je behulpzaam zijn. Er is een nieuwe liefde onderweg naar jou en je kunt de deur naar deze romance ontsluiten door je hartchakra te openen. Hoe meer je de nieuwe liefde met open armen ontvangt, des te meer romantiek er op je weg komt. Dit betekent ook dat je je eigen romantische gevoelens naar je partner moet tonen. Wees eerlijk en open over je gevoelens en je intenties. Ga er speels mee om (net als wij Engelen doen!). En wees openlijk liefdevol naar je partner om de liefde die naar jou terugstroomt te stimuleren.

Ik zal je steeds leiding geven op je pad en dat kunnen acties zijn die helemaal niet in relatie lijken te staan met romantische liefde. Dus nu weet je dat ik het ben die je stimuleert naar de sportschool of een cursus te gaan om bijvoorbeeld een nieuwe vriend(in) te ontmoeten. Je kunt dit opmerken doordat ik een heel sterk gevoel in je hart creëer en het vervolgens omring met warmte alsof ik je een dikke knuffel geef. Hoe meer je mijn leiding volgt, des te sneller zul je in een romance verzeild raken.

Wat vind jij van 'Chantall'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelenorakel kopen?

Engelenorakel Engelenorakel

Het kaartendeck van het Engelenorakel heet 'Messages from Your Angels'. Dit orakeldeck maakt het heel makkelijk om een bijzonder accurate Engelenreading voor jezelf of voor anderen te doen. Iedere kaart vertegenwoordigt een prachtige Engelenafbeelding samen met een engelenboodschap van één of twee zinnen. Inclusief boekje van 44 pagina's.

Engelenorakel kopen