Bridgette

Bridgette
Fairy 1

Let goed op! Je moet deze situatie nader onderzoeken voordat je verder gaat.

Extra toelichting

Je hebt het Universum om begeleiding gevraagd en die word je gegeven. De situatie waarin je verzeild bent geraakt is niet goed voor jou. Er wordt belangrijke informatie voor je verborgen gehouden, zodat je wat dieper moet graven en meer vragen moet stellen aan degenen die hier bij betrokken zijn. Vertrouw op je intuïtie, want dat is de manier waarop ik met je communiceer.

Maak je geen zorgen, deze situatie is niet de enige kans die voor jou beschikbaar is. Absoluut niet! Er wacht nog iets veel beters op je, maar eerst zul je jezelf ergens van moeten bevrijden. Je moet eerst ruimte creëren en dan zal de nieuwe situatie zich vanzelf aandienen. Het zal je duidelijk zijn dat het moed en vertrouwen vergt om uit een situatie te stappen waarin je gevestigde belangen had. Je kunt je daarover teleurgesteld en in de steek gelaten voelen. Om die reden moest je mij en de andere Engelen aanroepen om je te helpen sterk en waardig ten opzichte van jezelf te blijven. Je verdient situaties die liefdevol zijn en je hoeft je echt niet in te zetten voor minder dan dat.

Wat vind jij van 'Bridgette'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelenorakel kopen?

Engelenorakel Engelenorakel

Het kaartendeck van het Engelenorakel heet 'Messages from Your Angels'. Dit orakeldeck maakt het heel makkelijk om een bijzonder accurate Engelenreading voor jezelf of voor anderen te doen. Iedere kaart vertegenwoordigt een prachtige Engelenafbeelding samen met een engelenboodschap van één of twee zinnen. Inclusief boekje van 44 pagina's.

Engelenorakel kopen