Bethany

Bethany
Fairy 1

Wanneer je heel goed voor jezelf zorgt, zal iedereen in je omgeving hier profijt van hebben. Geef jezelf vandaag een ontspannende behandeling cadeau, zoals een massage, een warm bad met zeezout of ga naar de pedicure.

Extra toelichting

Je bent van nature een gever en het Universum heeft je daarvoor innig lief. Nu is de tijd aangebroken om jezelf iets te geven. Ik help je om je lichaam spiritueel te openen door middel van ontspanning. Zo zie je dat ontspannen ook daar goed voor is!

Hoe meer je mij en de andere Engelen toestaat om je iets te geven, des te meer zal jij in staat zijn om iets aan andere mensen te geven. Jouw ziel smeekte om wat meer rust en ontspanning. Je bent altijd maar aan het werk en in de weer met de belangen van een heleboel andere mensen. Nu is de tijd aaogebroken voor je beloning. Dit is een bevel vanuit het Universum: zorg heel goed voor jezelf en laat je niet afleiden van deze uiterst belangrijke missie. Onderneem nu gelijk stappen om tijd vrij te maken voor je ontspanning. Je zult je dan veel gelukkiger voelen en meer innerlijke vrede ervaren, en dat zal ten goede komen aan alle mensen in jouw leven.

Wat vind jij van 'Bethany'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelenorakel kopen?

Engelenorakel Engelenorakel

Het kaartendeck van het Engelenorakel heet 'Messages from Your Angels'. Dit orakeldeck maakt het heel makkelijk om een bijzonder accurate Engelenreading voor jezelf of voor anderen te doen. Iedere kaart vertegenwoordigt een prachtige Engelenafbeelding samen met een engelenboodschap van één of twee zinnen. Inclusief boekje van 44 pagina's.

Engelenorakel kopen