Azure

Azure
Fairy 1

Dat waar je naar verlangt zal binnenkort gebeuren. Wacht geduldig en vol vertrouwen af, probeer niets te forceren.

Extra toelichting

Ja, je zult krijgen wat je gewenst hebt. Kosmische timing betekent dan ook dat je op dit moment geduld en positieve gedachten nodig zult hebben. Vraag mij om je vertrouwen te ondersteunen zodat je niet in een negatieve toestand terechtkomt. Je kunt het proces van het uitkomen van je wensen versnellen door meer vertrouwen te hebben in hun onafwendbaarheid. Omgekeerd zullen twijfels en zorgen over 'hoe' je wensen zullen uitkomen het proces vertragen.

Onthoud dat het 'hoe' van het uitkomen van je wensen in handen ligt van de oneindige wijsheid van het Universum. Hoewel je je misschien wat gestrest of paniekerig voelt over je wensen, vertrouw er alsjeblieft op dat wij Engelen non-stop achter de schermen aan het werk zijn om je te helpen. Blijf proberen om je zorgen en angsten ten overstaan van het Universum en de Engelen te overwinnen en los te laten. Hoe meer vertrouwen je hebt, des te makkelijker wij je kunnen ondersteunen.

Wat vind jij van 'Azure'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelenorakel kopen?

Engelenorakel Engelenorakel

Het kaartendeck van het Engelenorakel heet 'Messages from Your Angels'. Dit orakeldeck maakt het heel makkelijk om een bijzonder accurate Engelenreading voor jezelf of voor anderen te doen. Iedere kaart vertegenwoordigt een prachtige Engelenafbeelding samen met een engelenboodschap van één of twee zinnen. Inclusief boekje van 44 pagina's.

Engelenorakel kopen