Aurora

Aurora
Fairy 1

Je maakt nu een hoge vlucht, wat er voor anderen misschien wat bedreigend uit ziet. Daal echter niet af, want ze zullen al snel door jou geïnspireerd worden.

Extra toelichting

Je intenties hebben een opwaartse werking in je leven gecreëerd. Er komen nog meer nieuwe gunstige gelegenheden op je weg en je innerlijke en uiterlijke zelf straalt deze positieve groei uit. Je maakt je misschien zorgen dat andere mensen misschien wel jaloers op je huidige en toekomstige succes zullen zijn, zodat je op heel subtiele wijze over wat je bereikt hebt zult praten. Je maakt je misschien ook zorgen over de toekomst, over waar je nieuwe weg je naar toe zal leiden. Je wilt graag dat je in de toekomst ook succes zult hebben.

Ik ben er om je te helpen plezier te hebben in het hier en nu en de voortgang van je nieuwe ontdekkingsreis. Vertrouw er maar op dat elk moment voor zichzelf zorgt. Het Universum heeft altijd al voor je gezorgd en zal dat altijd blijven doen. Vraag mij maar om je te helpen geconcentreerd te blijven in het hier en nu en laat de gewoonte om je over allerlei zaken druk te maken los, zodat je plezier hebt in je gaven. Dankbaarheid is heel essentieel op dit moment... om een hoogvlieger te zijn en te blijven.

Wat vind jij van 'Aurora'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelenorakel kopen?

Engelenorakel Engelenorakel

Het kaartendeck van het Engelenorakel heet 'Messages from Your Angels'. Dit orakeldeck maakt het heel makkelijk om een bijzonder accurate Engelenreading voor jezelf of voor anderen te doen. Iedere kaart vertegenwoordigt een prachtige Engelenafbeelding samen met een engelenboodschap van één of twee zinnen. Inclusief boekje van 44 pagina's.

Engelenorakel kopen