Adriana

Adriana
Fairy 1

Ik leid je naar het antwoord op je vragen. Luister naar je intuïtie, je gedachten en je dromen en volg de stappen die ik je op deze wijze geef.

Extra toelichting

We hebben naar je vragen geluisterd en we vinden het fijn dat je ons gevraagd hebt om je te helpen. Zoals je misschien al weet kunnen we je alleen helpen als jij zelf om hulp vraagt. De manier waarop wij, de Engelen, jou antwoord geven op je vragen gaat als volgt: wij begeleiden je in het nemen van stappen die in overeenstemming zijn met de wil van je Hogere Zelf.

Let op steeds herhalende gedachten en gevoelens of heldere visioenen, dromen en boodschappen via je innerlijke oor. Dit zijn mijn liefdevolle boodschappen, die je uitdagen om actie te ondernemen en dingen te veranderen. Ik verzeker je er van dat je veilig bent terwijl je je innerlijke leiding volgt. Samen zullen wij er voor zorgen dat het antwoord op je vraag werkelijkheid wordt.

Wat vind jij van 'Adriana'? Deel jouw ervaring met ons!

Engelenorakel kopen?

Engelenorakel Engelenorakel

Het kaartendeck van het Engelenorakel heet 'Messages from Your Angels'. Dit orakeldeck maakt het heel makkelijk om een bijzonder accurate Engelenreading voor jezelf of voor anderen te doen. Iedere kaart vertegenwoordigt een prachtige Engelenafbeelding samen met een engelenboodschap van één of twee zinnen. Inclusief boekje van 44 pagina's.

Engelenorakel kopen