Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Dagdromen

Dagdromen

Dagdromen

Verbeelding - Laat je gedachten vrij - RusttijdDeze kaart vraagt je meer vorm aan je leven te geven, en nog eens na te denken over wat je wilt. Je kunt dit doen door te dromen terwijl je wakker bent, ook bekend als dagdromen. Neem de tijd om eens rustig te gaan zitten en sta jezelf toe om je gedachten te concentreren op iets leuks. Laat de afbeeldingen, geluiden, gevoelens en geuren op je afkomen. Schrijf dit op in je dagboek, dit zijn de boodschappen van de engelen. Deze kaart laat je ook weten dat het tijd is om een dagje vrij te nemen, of een paar momenten rust. Sta je zelf toe om je gedachten rond te laten dwalen en je verbeelding te laten spreken, zodat de engelen gemakkelijk voorstellingen en gedachten bij je kunnen doen opwellen die betrekking hebben op je groei en je levensdoel.

Extra betekenissen

  • Vertel je diepste dromen en wensen aan een vertrouwde vriend(in)

  • De boodschappen die je ontvangt moeten worden gedeeld ter wille van een groter goed

  • Droom eens samen met anderen voor wat betreft ondersteuning, helen en inspiratie

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen