Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Paardenbloem

Paardenbloem

Paardenbloem

Bezieling - Kracht - DoorzettingsvermogenDeze paardenbloem geeft je energie. Je wensen en je gebeden zijn verhoord. Je zult volhouden. Dit krachtige kruid helpt je uit deze situatie te komen door een beroep te doen op je sterke eigenschappen, vastberadenheid en
aanpassingsvermogen.

Deze kaart moedigt je aan om sterk en flexibel te zijn. De paardenbloem blijft ook altijd opkomen. Ook al wordt hij wordt gemaaid, hij vindt altijd een manier om te overleven, soms zelfs in een spleet in het terras! Pas je aan bij wat je kunt en ook jij kan blijven groeien en reiken naar het licht.

Extra betekenissen

  • De aartsengelen Sandalfon en
    AriŽl worden geassocieerd met dit symbool

  • De godin Brigit wordt ook met dit symbool geassocieerd

  • Houd nederigheid en vertrouwen in evenwicht

  • Het is tijd om je diep gewortelde negatieve gevoelens te erkennen en los te laten

  • Schenk aandacht aan je lichaam, laat je bijvoorbeeld masseren om de spieren in je rug, nek en schouders los te maken

  • Je project of je doel vereist geduld. Blijf doorgaan

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen