Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Dansen

Dansen

Dansen

Zelfexpressie - BewegingNu is het tijd om te dansen. Je moet je lichaam bewegen, uitdrukking geven aan je emotionele, mentale, fysieke en spirituele zelf. Beweeg je krachtig, zwier gracieus, of spring rond. De dans is een universele taal van het lichaam, de geest en de ziel, die je in staat stelt om in evenwicht te komen met je chakra's, opgekropte emoties los te laten en uiting te geven aan je blijdschap. Laat je bewegingen leiden door je intuÔtie. Dans om te oefenen en jezelf te gronden; om te bedanken en je dankbaarheid te tonen, om je spiritualiteit te uiten. Ontdek de boodschappen die je lichaam je geeft door je te bewegen.

Extra betekenissen

  • De aartsengelen GabriŽl en RafaŽl worden geassocieerd met dit symbool

  • Neem de tijd om je kunstzinnig te uiten

  • Schenk aandacht aan de boodschappen die je met lichaamstaal aan anderen geeft

  • Zorg fysiek voor jezelf door te bewegen. Dit zal je lichaam reinigen van kwalijke stoffen, je vitaliteit geven en je kijk op het leven verbreden

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen