Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Blauw

Blauw

Blauw

Communicatie - Innerlijke waarheidDeze kaart vraagt je om jezelf sterker te maken door te zoeken naar je innerlijke waarheid, emotionele kalmte of creatieve expressie. Je moet laten zien wie je bent. Het is tijd om je originaliteit (en die van anderen), en je uniek zijn, te accepteren. Wees niet bang voor wat anderen van je denken. Geef uiting aan je creativiteit. Je hebt van niemand toestemming nodig. Als je die zoekt, verstart je innerlijke waarheid. De aanwijzing dat deze onbalans bestaat is, dat je je verplicht voelt om te bewijzen dat je ideeŽn goed zijn. Een andere aanwijzing is het onvermogen om je gedachten en je meningen met anderen te delen en gevoelens van onvolwaardigheid te koesteren. Blauw is de kleur van het keelchakra en is de uitdrukking van communicatie. Blauw doet je individuele bewustzijn samen smelten met het universele bewustzijn. Het verhoogt je inzet bij creativiteit. Ontdek je authentieke stem en spreek jouw waarheid. Geef je mening. Zie de schoonheid van de wereldgodsdiensten en de filosofie. Kijk eens verder dan je eigen culturele omgeving. Deze kaart geeft je duidelijke inzichten en helpt je om open te blijven staan voor de vele wegen van het leven. Je creativiteit zal honderd keer zo groot worden.

Extra betekenissen

  • De aartsengelen MichaŽl, Metatron, Raguel, Sandalphon en GabriŽl worden geassocieerd met dit symbool

  • Het is tijd om uitdrukking te geven aan je gedachten, je zorgen of je plannen

  • Bevrijd je van stress en versterk je stem door jezelf met de kleur blauw te omringen

  • Haal je weer voor de geest welke afbeeldingen in je dromen blauw waren, omdat dit de aanwijzing is voor gebieden in je leven die je emotioneel moet uiten, of invloeden die je tot rust moet brengen

  • Blauw vertegenwoordigt een verbinding met andere planeet- en sterrenstelsels

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen