Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Geel

Geel

Geel

Flexibiliteit - Aanpassingsvermogen - Persoonlijke krachtDeze kaart vraagt je, of je flexibel bent in een bijzondere situatie. Het is tijd om in je kracht te blijven en om bereid te zijn om je aan te passen aan verandering. Geel vertegenwoordigt het derde (navel)chakra. Deze kleur heeft betrekking op grenzen, dus wees er zeker van dat je die van jou duidelijk stelt. Het is tijd om assertief te zijn. Sta jezelf toe om jezelf te zijn in een groep. Blijf op je stuk staan voor waar je in gelooft. Bepaal wat jij belangrijk vindt met betrekking tot principes, en over wat goed en kwaad is. Op dit moment moet je je onderscheidingsvermogen laten meespelen. Deze kaart zou een onbalans in je derde chakra kunnen onthullen. Het gevoel dat je steeds met iemand anders wordt vergeleken, is een teken van deze onbalans. Je kunt je ook defensief of onzeker voelen, of een conflict hebben met een ander.

Extra betekenissen

  • De aartsengelen UriŽl, Metatron en RaziŽl worden geassocieerd met dit symbool

  • Je staat op het punt om van baan te veranderen, of een andere relatie te krijgen

  • Het is tijd om jezelf, of iemand anders, weer kracht te geven

  • Je denkt na over de situatie

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen