Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Winter

Winter

Winter

Reflectie - Overgang - Loslaten


Deze kaart vraagt je om je een ogenblik in jezelf terug te trekken, om te ontdekken wat er aan de hand is en welke stappen je moet nemen. Neem nog geen actie. Het is tijd om je gedachten en gevoelens zo weinig mogelijk te uiten, ze te onderzoeken en erover na te denken. Houd plannen of projecten waarover je nadenkt nog voor jezelf. De winter kondigt het einde aan van wat niet nuttig voor je is. De bladeren worden van de bomen geschud om ruimte te maken voor de knoppen in de lente. Ook jij hebt deze rusttijd nodig om het oude los te laten. Met dit loslaten geef je, wanneer de tijd rijp is, het nieuwe de kans tot bloei te komen.

Extra betekenissen

  • De aartsengelen HaniŽl, JeremiŽl en JofiŽl worden geassocieerd met dit symbool

  • Het oude 'sterft af'; neem de tijd die nodig is voor deze overgang(speriode)

  • Broed zo lang op je plannen en ideeŽn tot het de beste tijd is om ze met anderen te delen, en doe dat ook met je energie

  • Werk met de lichte en donkere kanten van jezelf, met het mannelijke en vrouwelijke, teneinde anderen ook wijsheid, compassie en waarheid te kunnen schenken

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen