Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Wit

Wit

Wit

Bron - Goddelijkheid - Verlichting


Deze kaart herinnert je aan het goddelijke in je. Wit stelt het kroonchakra voor. Het symboliseert zuivering, transformatie en de Bron.
Het is de kleur die alle kleuren reflecteert. Alles wat je ooit nodig hebt, heb je in je. Je bent een sprank van de Bron van God. Je bent een kind van de goddelijke liefde en het goddelijke licht. Deze kaart vraagt je om je over te geven aan de goddelijke leiding, die je sprankjes van begrip geeft, verlichting genaamd. Wit ondersteunt je bij het leiden van een leven van gewijd bewustzijn. Begin met alle dingen, die het waard zijn om respect te krijgen, als heilig te behandelen.

Extra betekenissen

  • Je persoonlijke beschermengelen en de aartsengelen Metatron, Sandalfon, RaziŽl, HaniŽl en RafaŽl worden geassocieerd met dit symbool

  • Er vindt een veelbetekenende transformatie plaats

  • Blijf mediteren, bidden en nadenken

  • Je krijgt meer kennis van het goddelijke

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen