Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Water

Water

Water

Emoties - Inwijding - VerjongingDeze kaart laat je weten dat je moet toegeven aan je emoties. Water symboliseert het menselijk bewustzijn. Zwem je in het water van een diepe of ondiepe emotie? Zijn je gevoelens troebel of helder? Zijn ze net zo onmetelijk als de oceaan? Misschien lijkt het alsof je emoties bezit van je nemen. Het is belangrijk om de tijd te nemen om ze te begrijpen, en de oorzaak ervan te kennen.

Extra betekenissen

  • De aartsengelen HaniŽl en RaguŽl worden geassocieerd met dit symbool

  • Breng tijd door aan het water, neem rust en zuiver je emoties, en breng ze in evenwicht

  • 'Rebirth' jezelf met een waterdoop

  • Laat je sensualiteit vrij door je te verbinden met water

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen