Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Afnemende Maan

Afnemende Maan

Afnemende Maan

Introspectie - InventariserenDe afgebeelde maan laat je weten dat zelfonderzoek de sleutel is. De duidelijk aanwezige schaduwkant is een deel van jou, wat je moeilijk kan bereiken. Juist nu is het tijd om deze schaduwkant te herkennen of erkennen. Neem de tijd en moeite om meer vertrouwd te raken met deze kant van jezelf. Laat de angsten over aan de engelen.

Extra betekenissen

  • De aartsengelen Haniel en Jeremiel worden geassocieerd met dit symbool

  • Je gevoelens over een bepaalde situatie beginnen af te nemen. Erken dit, zodat je het juiste besluit neemt

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen