Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Violet

Violet

Violet

Spiritualiteit - Wijsheid - NederigheidDeze kaart herinnert je aan de wijsheid van nederigheid op het spirituele pad. Iedereen heeft in gelijke mate, en zonder onderscheid, zijn gaven gekregen. Violet vertegenwoordigt het samensmelten van het rode (stuit-) en blauwe (derde oog) chakra, wat suggereert dat er nu een evenwicht nodig is tussen passie en kalmte. Deze kaart helpt je te laten zien dat je een evenwicht moet zien te houden tussen de praktische en spirituele aspecten van het leven.

Extra betekenissen

  • De aartsengelen Sandalfon, JeremiŽl, MichaŽl en RaziŽl worden geassocieerd met dit symbool

  • Het zou goed voor je zijn om de wetten van spiritualiteit en de geloven te gaan bestuderen, en erover te mediteren

  • Draag, of focus je op de kleur violet als je je depressief voelt, sociaal geÔsoleerd of geblokkeerd

  • Zet violetkleurige dingen naast je bed om je droomactiviteit te stimuleren

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen