Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Badkamer

Badkamer

Badkamer

Reinigen - Zuiver wordenDeze kaart moedigt je aan om los te laten. Het loslaten van al je lasten en belemmeringen. Jezelf reinigen van schadelijke stoffen. De badkamer is natuurlijk een uitstekende plek om jezelf terug te trekken, lekker te badderen of te wassen en jezelf weer mooi te maken. Misschien is het tijd om iets te veranderen. Schenk aandacht aan je ware gevoelens. Bevrijdt jezelf van gevoelens of gedrag die ongewenst zijn, die je niet (meer) wilt.

Extra betekenissen

  • Je moet je geest reden tot tevredenheid geven, en kalmeren

  • Sta jezelf toe om je te bevrijden van schadelijke energie, relaties of situaties


Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen