Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Eenhoorn

Eenhoorn

Eenhoorn

Onschuld - Vertrouwen - EerlijkheidDeze kaart herinnert je eraan om eerlijk te zijn naar jezelf en naar anderen. Controleer eens of je bedoelingen zuiver zijn, en je beslissingen wel helemaal juist zijn voor degenen die het betreft. De eenhoorn is een betoverend wezen dat onschuld, vertrouwen en integriteit uitstraalt - energieŽn van zowel de wereld van de natuur, als van de spirituele wereld. De hoorn van de eenhoorn wordt gezien als geneeskrachtig, die je kan helpen om te helen. Deze kaart herinnert je eraan om vertrouwen te hebben in de manier waarop je reis nu verloopt. Houd een evenwicht tussen je verzetten tegen de conventies, en het eraan toegeven.

Extra betekenissen

  • Heb eerbied en respect voor anderen, jezelf en de aarde

  • Je kunt het kwaad van roddelen tenietdoen door eerlijk te zijn

  • Je verstaat de kunst om anderen te helpen zichzelf te helen

  • Probeer de onschuld te zien in de mensen om je heen

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen