Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Engelendromen Reizen

Reizen

Reizen

Reis - Pad - PlaatsDeze kaart is het teken voor een reis, een nieuw pad, of een verandering van plaats. Weet je waar je naartoe gaat, of waar je naartoe wilt gaan? Het is tijd om een besluit te nemen. Misschien ga je ergens anders wonen, verander je van werkplek, of is het een nieuw huis.
Deze kaart geeft ook aan, dat het tijd is om de `manieren van transport' eens nader te bekijken. Besteed aandacht aan hoe je je leven nu indeelt. Deze kaart vraagt je om nog eens een keer goed na te denken over hoe je jezelf van punt A naar punt B begeeft. Je voertuig kan een weergave zijn van je fysieke lichaam, je manier van doen, je gewoonten en je acties. Besteed aandacht aan wie er met je meereist.
Ben jij verantwoordelijk voor de richting die jullie opgaan, of bepaalt een ander die? Deze kaart vraagt je om nog eens naar de keuzes te kijken die je nu voor deze reis hebt gemaakt.

Extra betekenissen

  • Misschien moet je jezelf even 'parkeren' om een beetje rust te nemen en de situatie te beoordelen

  • Heb geduld met het tempo waarop je leven nu voortgaat.

  • Er komt een gunstige gelegenheid om te verhuizen, of te gaan reizen.

Engelendromen orakelkaarten kopen?

Engelendromen orakelkaarten
Engelendromen orakelkaarten

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan. Deze kaarten leg je het beste neer naast je bed zodat je ze steeds bij de hand hebt als je droombeelden je iets willen vertellen.

Met de 55 schitterende kaarten uit Engelendromen Orakelkaarten kun jij (weer) leiding nemen over je eigen leven. Aan de hand van deze kaarten ga je de boodschappen van je droom beter begrijpen, diepe heling van de onbewuste lagen is het gevolg.

Het bijbehorende boekje dat als een handleiding werkt zal jou verder helpen je Engelendromen Orakelkaarten te verklaren, een droomreading leidt jou naar oplossingen en antwoorden op diepere vraagstukken en problemen.

Engelendromen orakelkaarten kopen